Våre show

BARNEBURSDAG


Hans Henrik Verpe er regjerende og 3  x Norgesmester i Barnetrylling. Det han gjør kan ikke sammenlignes med andre aktører i bransjen og med sin fullstendig unike scenepersona er han prototypen på den moderne barneunderholderen. Glem alt du trodde du visste om tryllekunstnere - Hans Henrik er i en klasse for seg selv!

Barnebursdagsshowet er gjennomsyret av interaktivitet, og i løpet av showet får flere av barna delta på scenen. Les hele dommerbegrunnelsen fra NM i Trylling 2022 her.

Trylleshow på festival
Trylling i firmafest

FIRMAFEST


I tillegg til å være en fingernem tryllekunstner, er Hans Henrik en habil standupkomiker, og er jevnlig å finne rundt om på landets standupscener. At han i tillegg driver med improteater og skuespill, gjør at du skal se langt etter en mer helstløpt artist, som bokstavelig talt har mange strenger å spille på, inn mot akkurat ditt julebord, sommerfest, kick-off eller annet. Verpe kombinerer alle sine ferdigheter på en grensesprengende og unik måte, og er skoleeksemplet på en allround entertainer. Mer sjangeroverskridende underholdning tør vi påstå er vanskelig å finne.

KJØPESENTRE


Skap liv og røre på ditt kjøpesenter med en aktivitet få kan matche. Tryllekunstner og entertainer Hans Henrik Verpe har gjennom mange år i bransjen finslepet sitt kjøpesentershow. Perfekt for hele familien, eller for barna alene mens de voksne fortsetter handelen. Under dette showet er ingen ekskludert - like morsomt og underholdende for absolutt alle som måtte finne på å ta turen til et kjøpesenter. Trylleshow er erfaringsvis også et godt trekkplaster. Dersom målet er økt besøkstall, er det lite som slår trylling!

Trylleshow på kjøpesenter

Kommende offentlige arrangementer der du kan oppleve Hans Henrik Verpe

Reis Deg Komikerklubb, eller RDK, er Norges eldste klubb dedikert standup og humor, og er et viktig rekrutteringsorgan innen norsk humor. I tillegg til å dele ut den gjeve bransjeprisen Stå Opp-prisen hvert år, driver klubben nykommerkurs og hver uke arrangerer de standupkvelder på ærverdige Josefine Vertshus i Oslo. Torsdag 25.01 kommer Verpe til dette showet for å være konferansier i kjent, energisk stil. Billetter på Ticketmaster.

Oslo Humorfest er en diger humorfestival på Salt i hjertet av hovedstaden. Festivalen har etterhvert blitt en tradisjon for latterlystne Osloborgere, og nytt av året er at festivalen arrangeres i månedsskiftet februar/mars: rett og slett en Winter Edition! På festivalens siste dag, 02. mars, kommer tryllekunstner og komiker Hans Henrik Verpe til festivalen med sitt familieshow for store og små! Billetter på Ticketmaster.

De superpopulære tryllesøndagene på nieu scene har vært utsolgt nesten hver eneste gang, sesong etter sesong. Søndag 18.02 er det endelig sesongpremiere for vårsesongen 2024, og Verpe er tilbake på nieu for å glede både store og små med sitt fartsfylte og elleville trylleshow for hele familien. Grunnet showets popularitet kan det være en god idé å sikre seg billetter tidlig. Disse finnes på Tiketmaster. Mer info her.

Konsulentvikrsomhet

Er du i prosess med å skape et produkt for scene eller skjerm som skal inneholde magiske elementer, men står fast på hvordan du kan realisere det tryllemessige? I så fall er sjansen stor for at Hans Henrik Verpe kan hjelpe deg. Verpe har gitt tryllefaglig bistand til en rekke produksjoner, og noen høydepunkter er: Bobbie Peers spillefilm Illusjonisten som forsvant fra 2015, den pågående DKS-suksessen Harry Påtter (med Å), Oslo Nye Teaters populære produksjon Snøfall, Bærum Teaters produksjon Magiske Hedvig Dahl og kanskje husker du ham fra siste sesong av Skal vi Danse, der han hjalp deltaker Aslak Maurstad med å trylle fram en levende fugl på direktesendt fargefjernsyn. Intet oppdrag for stort, intet for lite! Ta kontakt for å høre hvordan Verpe kan bistå med magi i akkurat ditt prosjekt!